Thursday, May 13, 2010

Opstart af virksomhed

Det er ved at være lang tid siden der har været nyt her på bloggen. Årsagen er at jeg har haft rigtig travlt. Travlt på mit fuldtidsarbejde og samtidig travlt med at starte en lille ny virksomhed på benene.

CVR nummeret er på plads (modsat hvad du hører er dette en nem og ligetil proces.)
Bankforbindelsen er på plads og e-shop løsningen (det er nemlig en webshop jeg pusler med) er valgt og jeg er igang med at bygge shoppen i deres demo version (gratis naturligvis, så der ikke løber omkostninger på før shoppen åbner).

Til at håndtere det praktiske har jeg indkøbt en smart-phone til virksomheden, for at kunne håndtere opkald, mails m.m. on-the-fly. Og nej, det blev ikke en iPhone på trods af min store forkærlighed fro Apples produkter. Jeg valgte Android platformen (HTC) for bedst muligt at kunne koble op mod min Google account, mail, kalender m.m.

Så alt kører sådan set efter planen og jeg forveter at vi kan slå 'dørene' op til vores nye webshop med udgangen af denne måned.... hvis altså ikke lige det var fordi at det at skaffe leverandører har vist sig sværere end forventet.
Jeg har landet et par aftaler og har en god dialog med andre, men på dette område bliver min tålmodighed sat på prøve.....

Nå men pointen med dette indlæg var at fortælle Jer at jeg fra nu af vil komme med mine sædvanelige indlæg og krydre dem med nogle af de erfaringer jeg selv gør i arbejdet med at etablere og opbygge webshoppen.

.....hvad shoppen skal sælge ??
Det bliver en webshop med tilbehør og accessories til den yngre mand (ung af sind eller alder) - du kommer til at finde den på http://www.til-ham.dk/.... som sagt forventet lancering juni 2010 ;-)

Vi ses

Claus