Sunday, July 4, 2010

Business angles, hvad, hvor og hvordan...

Har du også hørt om business angles men ikke rigtig fået fat i hvad det er de kan gøre for dig?
Prøv at læse videre her, for jeg fandt en glimrende beskrivelse af begrebet i seneste nummer af Vækstfondens magasin Venture.

Herunder kan du læse en kort - men forhåbentlig præcis - forklaring på hvad business angles er og hvad de evt. kan gøre for dig.

Hvad?
Business angles er privat personer med stor erhvervserfaring, som også stiller kapital til rådighed. De bidrager ofte gennem aktiv deltagelse i virksomhedens bestyrelse. Du skal med andre ord være parat til at afgive noget af din selvstændighed og beslutningskraft hvis du ønsker at gøre brug af Business angles.
Der findes mere end 600-800 business angles i Danmark.

Hvorfor?
Står du med et produkt/ydelse og måske har du allerede lavet de første salg, men tingene går for langsomt.... Du har brug for både kapital og særlige produkt-, markeds eller brancheerfaring for at kunne vækste i den takt du ønsker. Så er Business angles en særdeles relevant mulighed. De træder ind som risikovillig investorer i din forretning og er typisk stærkt personligt engagerede.

Hvordan?
http://www.dvca.dk/ finder du stedet du bør starte. Hvad enten du i ørste omgang blot melder dig til deres gratis nyhedsbrev eller tegner et medlemsskab.
På siden http://www.dvca.dk/sw7625.asp  kan du se kontaktoplysninger på de regionale business angle-netværk.

....så, hvad nu - er business angles en vej for dig og din forretningsidé ?
Har du overvejelser eller erfaring med business angles, så lad mig høre fra dig - mail eller blog.

Claus

-------------------------------------
First impression last...!
Så hvad med et par nye sko?
Tjek modellerne på http://www.til-ham.dk/ og skriv til handberg7480@gmail.com at du har set denne annonce på "forretningsplanen", så får du automatisk 200,- kr rabat ved køb.
-------------------------------------

No comments: