Thursday, July 29, 2010

De tre vigtigste råd til god traffik på dit website...

Jeg ved det - du har set det før.
Flere steder på nettet finder du folk der lover dig at bare du ligger en håndfuld jyske dollars, så sikre de dig en perfekt placering hos Google og alle de andre søgemaskiner, og dermed er du sikret en god strøm af besøgende på dit website......

Jeg kan ikke give dig nogen garantier.... men jeg kan fortælle dig min opskrift.
Den er helt enkelt og består af tre simple regler.

1) tilmeld dit site til registret over dem alle .... www.dmoz.org
Modsat så mange af de andre link registre synes dmoz ikke af meget - men både Google og de andre søgemaskiner tillægger dmoz meget stor værdi. Jeg oplevede selv en markant forbedring i trafikken, da jeg fik denne blog tilmeldt til dmoz.... så gør dette så hurtigt som muligt.

2) hiv en dag ud af kalenderen og tilmeld dit site til så mange af de gratis registre som muligt.
Du finder en rigtig god liste af linkkataloger på http://www.seotext.dk/bloggen/danske-linkkataloger/. Start fra en ende, men husk ikke at have mere travlt end at du får leveret nogle ordentlige beskrivelser af dit site.

3) indhold (også kaldt content) indhold, indhold......
Lav nyt indhold hver dag. Skriv gerne flere indlæg på en dag, men gam så dine indlæg i notebook eller lignende, så du kan udgive noget nyt dagen efter. Ikke bare Google er vild med at finde nyt indhold, men også dine læsere, annonsører og sponsorer vil dermed kunne se at du ikke bare er en døgnflue - og tro mig dem er der mange af derude - men at du holder ved og forsætter med at lave relevant indhold (for det skal selvfølgelig være relevant for målgruppen for dit website.
Hold dig ikke tilbage fra at sprede dit indhold - brug bidder eller hele indlæg som kommentarer til andres blogs - selvfølgelig med en tydelig henvisning til at der findes mere på www-dit-website.dk.....

Det var det - 3 simple regler, men som vil give dig mere trafik på lang sigt.
Jeg er selv igang med at bruge netop denne model til mine 2 nyeste projekter - www.til-ham.dk (en webshop med cool tilbehør til manden) og http://nybegyndervin.blogspot.com (en blog for dem der gerne vil lære noget om vin fra bunden).
Jeg skal nok holde Jer orienteret når de første resultater viser sig.

Claus


Det

Wednesday, July 21, 2010

Cloud tag - som visuel markedsbeskrivelse

Dette indlæg handler om et super godt værktøj til visuelt at forklare andre hvad din markedsanalyse eller kunde dialog har vist dig.

Forestil dig at du har spurgt en række kunder eller potentielle kunder hvad de synes om dig, et produkt eller ydelse - og nu vil du gerne viderebringe denne viden til dine folk, din bank, dine leverandører eller andre (du har fanget pointen...).

Det er let og super visuelt (for dem der tænker på den måde) at gøre ved hjælp af et lille stykke gratis software på nettet.
Gå ind på http://www.wordle.net/ og indsæt alle de udsagn som kunderne har givet.

Du får nu et cloud tag billede der viser alle dine udsagn og størrelsen af ordet viser hvor dominerende udsagnet har været i din analyse.

"Jamen hvad er der i vejen med tal og søjlediagrammer?"

Svar: ingen ting. Faktisk ville jeg bruge de to ting i kombination.
Tag dit cloud tag billede og brug det som billede i den ene side af din power point slide (eller hvad du nu bruger som medie) og suppler i den anden side med faktiske tal.
På den måde sikre du at du både rammer folk der er nummerisk og visuelt tænkende.

Har du erfaringer med - eller holdninger til - at bruge cloud tags i præsentationer, så smid os en kommetar?

Claus

Tuesday, July 20, 2010

Til alle e-købmænd

Lad mig gætte....
Du er iværksætter - du er orienteret mod Internettet (ellers ville du nok ikke være havnet på denne blog) - du har sandsynligvis overvejet om din forretningsidé kunne drives via Internettet...

Er Jeg helt galt på den ?

Hvis ikke, så vil jeg naturligvis gerne at du læser videre på denne blog, for jeg har helt sikkert nogle gode indlæg til dig..... men jeg vil også opfordre dig til at klikke forbi et site jeg selv har fundet idag.

Bag adressen http://www.kennethboysen.dk/ finder du nemlig nogle rigtig gode blog indlæg om livet som e-købmand.

-----------------------------------------------------------------------------------

Gør som jeg - tjen ekstra penge på din blog, website eller facebook


Tilmeld dig til IQ medier og start din første reklame kampagne i dag

Klik her -> http://tracking.iqmedier.dk/Tracking/Click/1699/1079
-----------------------------------------------------------------------------------

Desværre kan jeg ikke se at man kan abonnere på indlæg fra Kenneth, men jeg vil holde øje med siden og give et tip, når jeg selv har fundet indlæg som jeg kan bruge til mit eget lille http://www.til-ham.dk/ projekt.

Kender du til andre gode e-business blogs som vi her på forretningsplanen kunne ha' glæde af at dele, så lad os høre fra dig.

Go sommer

Claus


-----------------------------------------------------------------------------------

Gør som jeg - tjen ekstra penge på din blog, website eller facebook


Tilmeld dig til IQ medier og start din første reklame kampagne i dag

Klik her -> http://tracking.iqmedier.dk/Tracking/Click/1699/1079
-----------------------------------------------------------------------------------

Sunday, July 4, 2010

Business angles, hvad, hvor og hvordan...

Har du også hørt om business angles men ikke rigtig fået fat i hvad det er de kan gøre for dig?
Prøv at læse videre her, for jeg fandt en glimrende beskrivelse af begrebet i seneste nummer af Vækstfondens magasin Venture.

Herunder kan du læse en kort - men forhåbentlig præcis - forklaring på hvad business angles er og hvad de evt. kan gøre for dig.

Hvad?
Business angles er privat personer med stor erhvervserfaring, som også stiller kapital til rådighed. De bidrager ofte gennem aktiv deltagelse i virksomhedens bestyrelse. Du skal med andre ord være parat til at afgive noget af din selvstændighed og beslutningskraft hvis du ønsker at gøre brug af Business angles.
Der findes mere end 600-800 business angles i Danmark.

Hvorfor?
Står du med et produkt/ydelse og måske har du allerede lavet de første salg, men tingene går for langsomt.... Du har brug for både kapital og særlige produkt-, markeds eller brancheerfaring for at kunne vækste i den takt du ønsker. Så er Business angles en særdeles relevant mulighed. De træder ind som risikovillig investorer i din forretning og er typisk stærkt personligt engagerede.

Hvordan?
http://www.dvca.dk/ finder du stedet du bør starte. Hvad enten du i ørste omgang blot melder dig til deres gratis nyhedsbrev eller tegner et medlemsskab.
På siden http://www.dvca.dk/sw7625.asp  kan du se kontaktoplysninger på de regionale business angle-netværk.

....så, hvad nu - er business angles en vej for dig og din forretningsidé ?
Har du overvejelser eller erfaring med business angles, så lad mig høre fra dig - mail eller blog.

Claus

-------------------------------------
First impression last...!
Så hvad med et par nye sko?
Tjek modellerne på http://www.til-ham.dk/ og skriv til handberg7480@gmail.com at du har set denne annonce på "forretningsplanen", så får du automatisk 200,- kr rabat ved køb.
-------------------------------------

Saturday, July 3, 2010

www.til-ham.dk

En ting er at skrive om alle de rigtige ting at der skal gøres som selvstændig. Noget andet er at udfører det når man selv starter op.

Jeg har sparket liv i min drøm om at starte en butik på nettet. På trods af mange onde ryster om netbutikker der drives ved siden af et fuldtidsjob. Men det er nu min beslutning.

WWW.til-ham.dk er en realitet.

....men så meldte hverdagen sig. De første varer ankom fra leverandørerne men en hektisk periode på mit arbejde har gjort at min butik nu har været åben i mere end en måned uden jeg har fået startet et ordentlig salgsarbejde.
Det er ikke godt nok og jeg har måtte gribe mig selv i at bruge de dårlige undskyldninger om at min butik ikke er helt færdig...osv.

Det skal der laves om på nu...!

-----
Mangler du nye sko så kig forbi www.til-ham.dk
-----

Claus