Friday, July 8, 2011

10 råd til at få succes som iværksætter-kræmmer

At være iværksætter kræver god købmandsskab - og hvis der er nogen der kan prale af det så må det vel være de kræmmere der tager rundt i landet og konvertere varer til kontanter.
Min pointe er at jeg faktisk tror at vi kunne lære noget af dette kræmmer folkefærd.

Prøv at læse nedenstående der er hentet fra en artikel på http://www.jp.dk/ og overvej hvordan du kan oversætte disse råd så de passer på din forretningsidé:

At tjene gode penge som kræmmer er ikke kun afhængigt af værdien af dine tingSommeren igennem er der loppemarkeder i snart sagt hver en flække i landet. Måske er det i år, du skal springe ud som kræmmer? Eller måske vil du bare tjene flere penge på dine ting.

Læs her 10 gode råd om, hvordan du får succes som kræmmer.
- Hvis du ikke selv har så meget at sælge af, så tal med en ven eller nabo om at stable noget på benene sammen og evt. leje en fælles stand. Derved halverer I udgiften og fordobler udbuddet af varer til salg.

- Præsenter tingene pænt – tøj på bøjler, små ting på hylder eller i plastposer og smykker evt. i et glasskab.

- Undersøg prisniveauet for de ting, du vil sælge. Det kan du gøre på nettet eller ved at ”smugkigge” på andre loppemarkeder.

- Sæt prismærker på tingene – det kan kunderne godt lide. Du kan altid sænke prisen senere på dagen, hvis det bliver nødvendigt.

- Vær indstillet på at prutte løs, men bestem dig på forhånd til, hvor smertegrænsen går, især for de lidt mere kostbare ting.
- Hav byttepenge med og tæl dem på forhånd. Så ved du præcis, hvor meget du har tjent, når dagen er omme.

- Går du på et rigtigt loppemarked så prøv at få en stand i nærheden af en madbod eller et øltelt. Det giver automatisk flere kunder. Sørg for at placere dig sådan, at madkøen ikke blokerer for adgangen til din bod!

- Gør tingene klar i god tid. Vask eller støv af og sy evt. en søm, der er gået op. Så undgår du at blive pruttet i bund.

- Medbring indpakningspapir og plastposer, evt. bobleplast til skrøbelige ting.

Læs hele artiklen på: http://www.alive.dk/Nyheder/Forbrug/2011-27-loppe.aspx?referer=jp&aid=2484617&sid=2189

Go sommer

Ps. - klik også forbi mit nye website http://www.claushandberg.dk/ ;-)

No comments: