Tuesday, October 25, 2011

Sådan bliver du mester i Facebook marketing

Selvom meget af min tid går med at få bragt www.claushandberg.dk siden op til det ønskede niveau - har jeg lovet mig selv at være bedre til at få udgivet indlæg her på bloggen. Så hermed er løftet givet videre til Jer.

Som iværksætter er værdien af de sociale medier uvurderlig.
Vi har her fået en platform, som tillader os at nå ud til rigtig mange mennesker for en (relativ til andre marketing aktiviteter) lav investering.

Men hvor starter man lige? Tjaah - når 1 ud af hver 8 minutter der overhovedet bruges på Internettet bruges på Facebook, så er min personlige holdning at det er det rette sted at starte. (med mindre der findes et helt unikt nice social media for lige netop din ydelse - målrettet er dog stadig bedre end volume).

Jeg har af flere omgange haft stor fornøjelse af e-bøger publiceret af Hubspot.com - og nu har de en ny en på gaden.

"How to master facebook marketing in 10 days" - lyder for mig som et rigtig godt sted at starte hvis du er iværksætter og skal have sat din social media marketing sat på skinner.

Du kan downloade bogen gratis her:
http://www.hubspot.com/marketing-ebook/how-to-master-facebook-marketing-in-10-days?source=20111101-email-l-10-days-facebook-master

Del gerne dine erfaringer med bogens råd herunder, så vi kan samle lidt best-practice input.

Claus

PS. har du været forbi min e-værktøjskasse og set om der er flere nyttige værktøjer du kan bruge? Hvis ikke så klik her... ->

No comments: