Thursday, February 11, 2010

Salg - Du kan altid sælge on-line....

Hva mener du - vores produkt kan ikke sælges online ??

Det tror jeg på kan være tilfældet - men jeg tror ikke på at det betyder at du ikke kan sælge 'noget' on-line.....
Du bør i din forretningsplan kraftigt overveje om ikke der findes en vinkel på din virksomhed der kan udnyttes til også at skabe en form for online salgsmulighed.

Én mulig vej at gå kunne være Affiliate marketing - for mange set som en hurtig vej til online iværksætteri.
Gennem Affiliate marketing kan ud udnytte den traffik og dialog som du (forhåbentlig) skaber på dit online medie til at afsætte produkter med relevans for dine brugere.
Du får adgang til en række produkter ude selv at skulle produktudvikle - faktisk kunne du se dette som en mulighed for at afprøve om en produktkategori har et afsætningspotentiale inden du selv starter en produktdvikling op !

Her kommer 6 gode råd som du kan bruge til at få succes med affiliate marketing.


1. Hold fokus på et eller to affiliate programmer. Du kan meget let blive opslugt af idéen og pludselig være involveret i en række programmer. Mit råd er klar at holde fokus - det gør det meget lettere af gøre de rigtige ting ordentligt ift. det program du har valgt.

2. Brug selv det produkt du sælger. Det er faktisk en meget god målestok for om du kan sælge produktet. Hvis ikke du selv kunne finde på at bruge produktet, hvorfor skulle andre så? Yderligere bliver det meget nemmere for dig at svare på kundehenvendelser når du kender produktet og dine svar kommer fra dine egne erfaringer med produktet.

3. Pay-per-klik. Kast dig ud i pay-per-klik annoncering. De fleste søgemaskiner tilbyder denne form for annoncering - og ja det er svært at komme udenom Google AdWords!!! Fordele ved at du kun betaler når nogen finder din annonce relevant nok til at klikke på, taler jo næsten for sig selv - ingen omkostning blot ved eksponering.

4. Sørg for at dit online besøgende ikke oplever et site med forstoppelse. Med det mener jeg at hvis du har flere ting at tilbyde, så sørg for at oprette dette som selvstændige sider der klart, enkelt og tydeligt fortæller de interesserede hvad dette handler om.

5. Skriv en god og fangende salgstekst. Det er en god ide at gøre det muligt for din kunde at finde alle de originale oplysninger om det produkt du sælger gennem affiliate programmet, men skriv gerne din egen og lidt personlige salgstekst, det vil give din side mere personlighed og troværdighed (hvis du laver en god tekst)

6. Vælg de rigtige produkter. Brug dig selv som målestok, vælg de produkter som du selv kunne finde på at købe - det vil højest sandsynlig også være tilfældet for dine kunder. Se - i første omgang - ikke så meget på hvor meget profit det enkelte produkt giver, for som du nok kan regne ud, hjælper det ikke så meget at have en høj profit pr. produkt, hvis ikke der er nogen der køber det.

Ha' disse 6 gode råd i tankerne når du kaster dig ud i et affiliate program.


Claus Handberg

Fandt du denne blog relevant og interessant, så link til den fra din hjemmeside eller blog så andre også kan finde den.
Indsæt følgende link på din hjemmeside/blog.

Iværksætter? - Klik forbi bloggen om forretningsplaner og find inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere effektiv og indbringende


No comments: