Sunday, January 16, 2011

Gratis bog om AdWords

Nu kan du kvit og frit få bogen, der kan bringe dig op i et helt nyt AdWords-gear!

Bogen “AdWords Profit” er ekspert Andreas Lolks opskrift på, hvordan du effektivt opretter og vedligeholder succesfulde AdWords-kampagner. Du får gennemprøvede teorier, der har vist sig effektive på flere hundrede danske og amerikanske Google AdWords-konti. Der er al mulig grund til at benytte sig af denne mulighed!

Mangler du en AdWords-grundbog?
Andreas Lolk har gennem flere år erfaret, at AdWords-brugere ændrer behov med tiden. Første gang du satte en AdWords-kampagne i gang, blev du måske forbavset over, hvor simpelt det faktisk er. Måske tænkte du: “Hvorfor søren har jeg ikke gjort det noget før?!”. Muligvis kendte du ikke AdWords så godt, da du gik i gang - du ville bare prøve det af.
Men efterhånden, som du begynder at satse på AdWords som vigtig salgs- og markedsføringskanal, har du brug for at kende mediet mere detaljeret. Det bliver nu afgørende for dig at vide, hvordan du hele tiden optimerer dine kampagner. Ellers mister du salg og omsætning!
Det er dette behov, som Andreas har villet imødekomme med sin bog - en grundbog i AdWords.

Alle kan bruge AdWords Profit
Bogen er skrevet til den bruger, der har en AdWords-konto og har lidt erfaring med mediet. Men lad det være sagt med det samme: Alle der bruger AdWords eller ønsker at bruge AdWords målrettet, kan få glæde af denne bog.
I et let forståeligt sprog leder forfatteren dig igennem de vigtigste forhold, du skal kende og overveje i forbindelse med AdWords.
Det er både en bog, der kan læses fra ende til anden, men den kan også fungere som opslagsværk og "sparringspartner", hvis du ønsker ideer til, hvordan du kan optimere din brug af AdWords.

Rigtig god læsning!

Download bogen her
http://www.ivaekst.dk/vaerktoej/6/6/0/0/download-den-sikre-vej-til-adwords-profit

Dette indlæg er hentet fra en artikel på http://www.ivaekst.dk/

No comments: