Wednesday, October 21, 2009

Forretningsplanen - her finder du gratis hjælp og eksempler...

En forretningsplan er en af de vigtigste dokumenter, der både giver et indtryk af din virksomhed som en helhed og viser din virksomheds evne til at generere afkast af den investerede kapital i fremtiden.

Der findes mange eksempler på at store erhvervsvirksomheder engagere konsulentfirmaer til at formulere og dokumentere en detaljeret forretningsplan, som kan bruges til at rejse kapital eller på anden måde finansiere projekter.

Et af de vigtigste mål for din forretningsplan er at markedsføre din forretningsidé effektivt overfor bankfolk og dine sandsynlige investorer.
Derfor skal din forretningsplan være i stand til at omhyggeligt præsentere alle aspekter af forretningsidéen.

Vi som - iværksættere og mikrovirksomheder - kan ikke som de store spillere i erhvervslivet bruge store summer på forretningsplaner.
Derfor afhænger forretningsplanen som oftes af at du selv kan gennemtænke denne - eller finde gratis vejledning.

Denne blog er et eksempel på et sted med gratis vejledning - amino.dk et andet.
Men i dette indlæg vil jeg henvise til hjemmesiden bplans.com
Denne hjemmeside har flere bud på forretningsplaner for forskellige kategorier af virksomheder.
Forretningsplanerne er frit tilgængelige på hjemmesiden

Din forretningsplan er et af de første dokumenter, der bør skabes for din virksomhed - og opgaven har derfor brug for stor opmærksomhed fra din side som iværksætter.
Efterfølgende kan forretningsplanen også bruges effektivt som en tracker til at spore konkrete milepæle i virksomheds vækst mod dine forventede mål.

Claus

No comments: