Thursday, August 13, 2009

Marketing - Hvor skal jeg starte?

Når det gælder afsnittet i forretningsplanen der omhandler marketing, ja så er der så meget der kan hældes ind i her, så det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte.
Og søger du på nettet eller går på biblioteket så opdager du hurigt at hylderne er proppet med bøger og artikler der beskriver disciplinen Marketing.
Men gå ikke i panik - meget af det er gammel vin på nye flasker, og med et velplantet engelsk buzz-word som navn, så kører ruoletten igen ;-)

Marketing for dummies.....!
På helt lav-plans niveau, kan man vel sige at din markedsføring skal gøre 3 ting:
  1. folk skal kende dig
  2. folk skal kunne li' dig
  3. folk skal få lyst til at købe dit produkt eller ydelse

Hvis du som iværksætter kan opnå dette så er du kommet utrolig langt med din markedsføring - og det er faktisk det som alle de tykke bøger forsøger at fortælle hvordan man kan gøre.

Ord med sexappeal ;-)
Skulle du alligevel (og det kan sagtens anbefales) have lyst til at kende lidt til de mange sexede ord der bruges indenfor marketing, så er der et sted der efter min mening er perfekt.
Klik ind på http://www.berg-marketing.dk/

Her finder du intet mindre end en marketing ordbog der beskriver de enkelte begreber på et letforståelig og (ikke mindst) meget brugbar måde.

Du finder også linket sammen med andre nyttige links på mit site: http://sites.google.com/site/forretningsplanen/nyttige-links

Hvad ente du (som jeg) har brugt mange år på at læse og arbejde med marketing eller først lige skal i gang med denne disciplin er dette site et besøg værd.
Brug det som opslagsværk - eller læs dig vej igennem og bliv introduceret til Kotler og alle de andre guruer ;-)

God fornøjelse!

./Claus\.
Besøg også - http://sites.google.com/site/forretningsplanen

No comments: