Tuesday, January 5, 2010

Anmeldelse - Getting to plan B

Har fundet denne anmeldelse hos PEJ Gruppen - www.pejgruppen.dk.
Det er i alt fald en god jeg vil have fat i....

Hav altid en plan B klar i skuffen
Hvis du har gang i en ny forretningsidé, og hvis du har lavet en minutiøs plan, så pas på med at blive knyttet til den. Usikkerheden er næsten altid stor - og er altid undervurderet.
For at være sikker på success, skal man altid have en plan B klar - specielt, hvis den oprindelige plan hurtigt bliver forældet, og der er krav om at "følge med tiden".

Når nye udfordringer dukker op, skal der handles med det samme, og handlemulighederne skal være skitseret i plan B.
Undersøgelser viser nemlig, at entreprenører, der holder fast i plan A har større risiko for fiasko, og at mange succesfulde virksomheder slet ikke ligner den oprindelige forretningsidé, men har udviklet sig væk fra den oprindelige strategi med tiden.

I bogen Getting to plan B, giver forfatteren en grundig introduktion i, hvordan man kan teste plan A. De fortæller, hvordan den oprindelige forretningsidé kan ændres efterhånden, som nye udfordringer dukker op - eller efterhånden som virksomheden vokser.
Bogen kan anvendes både ved opstart af helt nye virksomheder og ved etablering af nye forretningsområder.

Titel: Getting to plan B
Forfattere: John Mullins & Randy Komisar
Forlag: Harvard Business School Press
Udgivelse: September 2009
Sprog: Engelsk
ISBN: 9781422126691


Claus HandbergFandt du denne blog relevant og interessant, så link til den fra din hjemmeside eller blog så andre også kan finde den.
Indsæt følgende link på din hjemmeside/blog.

Iværksætter? - Klik forbi bloggen om forretningsplaner og find inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere effektiv og indbringende

No comments: