Saturday, January 23, 2010

Finansiering - Vejviser til finansiering af innovation...

Har du en innovativ forretningside og sidder du på spring for at føre denne ide ud i livet, så bør du kigge lidt nærmere på dette indlæg.
I disse dage især er netop finansieringen af iværksættere noget af det der volder de største problemer når forretningsplaner skal føres ud i livet.

Forsknings- og Innovationsstyrelsen har udgivet en vejviser, der giver en oversigt over puljer og tilbud, som staten og de fem regioner stiller til rådighed for virksomheder, der ønsker at styrke deres innovation.
Vejviseren indeholder ikke detaljerede informationer om de enkelt tilbud. Men den giver et godt overblik, og den fortæller hvem de enkelte tilbud retter sig mod.
Hvis der er en pulje eller et relevant tilbud, som er relevant for dig og din virksomhed, vil du i denne vejviser kune finde oplysninger om hvor du kan få mere at vide.

Publikationen udleveres gratis (så længe de har den på lager...) og du kan få den ved at kontakte enten:
Schultz Information: www.schultz.dk
eller
downloade den elektronisk på: www.fi.dk/publikationer/2008/innovationstilbud-til-virksomheder

Skulle ovenstående link ikke længere virke når du læser dette indlæg så prøv at kontakte Forsknings- og Innovationsstyrelsen på: 35 44 62 00 og spørg efter "Vejviser til innovation"

Claus Handberg

Fandt du denne blog relevant og interessant, så link til den fra din hjemmeside eller blog så andre også kan finde den.
Indsæt følgende link på din hjemmeside/blog.

Iværksætter? - Klik forbi bloggen om forretningsplaner og find inspiration til hvordan din virksomhed kan blive mere effektiv og indbringendeNo comments: